Blondel geblesseerd afgevoerd naar het ziekenhuis

Blondel geblesseerd afgevoerd naar het ziekenhuis
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vandaag kregen de spelers van Club Brugge twee pittige trainingen te verwerken. Daar bovenop werd elke speler vanochtend onderworpen aan een bloedafname. Deze voormiddag bleef enkel Stijn Stijnen in de fitnessruimte. Provoost, Valgaeren en Vlaeminck trainden ook niet mee. 

Valgaeren had wat vocht in de knie. Een reactie op de fysische inspanningen op het oefenkamp. Bart Vlaeminck moest verstek geven omwille van de begrafenis van z’n opa. Daarnaast wordt Vlaeminck ook genoemd als mogelijke nieuwe transfer voor Roeselare, ook Provoost zou in de belangstelling staan.
 
In de namiddag ook geen Victor op training, hij had pijn aan de enkel. Stijnen trainde individueel met keeperstrainer Dany Verlinden. Slecht nieuws voor Jonathan Blondel die na een tackle geblesseerd raakte aan de enkel. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar onderzoek moet uitwijzen of zijn gewrichtsbanden geraakt zijn. Een slechte start van de terugronde voor Blondel die in de heenronde meer dan hem lief was te kampen had met blessures.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties