Van Heerden: "Club Brugge is beste keuze"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Van Heerden: "Club Brugge is beste keuze"
Foto: © SC

Officieel is het dan wel nog niet, toch twijfelt niemand er nog aan dat Elrio Van Heerden straks een contract bij Club Brugge tekent. De krant De Morgen belde Van Heerden op voor een interview. "Club is de volgende stap in mijn carrière", vertelt de Zuid-Afrikaan kordaat.

"Ik ben toe aan een volgende stap in mijn carrière", aldus Van Heerden. "Ik wil iets nieuws proberen. Kopenhagen is ook een grote club - we spelen in een stadion met 45.000 plaatsen - maar ik droom van Europees voetbal. Ik kijk er naar uit om in de Champions League te voetballen. Mijn manager zegt dat Club Brugge de beste keuze is voor mijn carrière. Om eventueel later nog hoger te klimmen, of misschien wel gewoon om er te blijven."

"Mij maakt het echt niet uit wanneer ik kom, nu of in de zomer. Ik weet zelf amper wat er momenteel allemaal aan het gebeuren is. Ook niet voor hoeveel jaar ik een contract zal ondertekenen. Ik hou me momenteel bezig met de Afrika-cup, daarna zien we wel. Misschien vlieg ik dan wel rechtstreeks naar België. Ik heb het volste vertrouwen in een goede afloop." 

Het volledige interview vindt u in de dinsdageditie van De Morgen. [kr]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties