De Camargo in beeld bij Club

Kristof Blomme
| 0 reacties
De Camargo in beeld bij Club
Foto: © SC

Club Brugge zou interesse hebben in Igor De Camargo van Brussels. De spits scoorde dit seizoen al negen keer. Eerstdaags zou blauw-zwart gesprekken beginnen met de aanvaller.

Club Brugge zal zich misschien toch nog roeren op de transfermarkt, Igor De Camargo is namelijk in beeld bij de landskampioen. Eén van de volgende dagen zullen gesprekken aangeknoopt worden. Of ze hem ook kunnen binnenhalen is een ander paar mouwen, want voorzitter Johan Vermeersch is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. "Ik denk niet dat Club zal betalen wat ik vraag, maar je weet nooit". Eerder werd Vitesse al afgewimpeld door de voorzitter. Dit weekend speelt Club tegen Brussels, maar voor die wedstrijd is De Camargo geschorst. Ook Standard zou weer interesse hebben in de aanvaller.

De speler zelf zegt in Het Laatste Nieuws vereerd te zijn met deze interesse. "Dat is tof! Het bezorgt me trots gevoel en het bewijst dat ik goed bezig ben. Zweven ga ik echter niet doen. Mijn zaakwaarnemer zal me op tijd inlichten. Bevestigen is nu de boodschap."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties