Ceulemans: "Gedaan wat we moesten doen"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ceulemans: "Gedaan wat we moesten doen"
Foto: © SC

Club Brugge liet vandaag punten liggen op het veld van Roeselare. Trainer Jan Ceulemans liet na afloop op clubbrugge.be optekenen dat hij na de wedstrijd met een dubbel gevoel zat.

"We waren gekomen voor de zege", aldus Ceulemans. "Maar over de hele match gezien, moeten we tevreden zijn met dit gelijkspel. Vandaag voel ik me tevreden en ontgoocheld tegelijk. Wij hadden vanaf de eerste seconde de match onder controle zonder echte kansen te creëren. Roeselare speelde met het gekende recept: gevaar scheppen op stilstaande fases en op de counter loeren. Wij hebben het altijd al voetballend proberen op te lossen. Nu goed, gezien het verloop van de match en de omstandigheden van het veld, moeten we ons tevreden stellen met dat ene punt."

"Ik kan mijn ploeg vandaag weinig verwijten. We zijn er volop voor gegaan. Goed, we hebben kopduels verloren, maar er stonden nooit zwart-witte spelers flagrant ongedekt. En da’s toch de verdienste van mijn mannen. Toch heb ik het gevoel dat we vandaag de goede prestatie van tegen Brussels bevestigd hebben tegen een Roeselare dat goed inéén stak."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties