De Camargo tekent wellicht vandaag bij Club

Filip Van der Elst
| 0 reacties
De Camargo tekent wellicht vandaag bij Club
Foto: © SC

Het zal alsnog een turbulente transferperiode worden voor FC Brussels. De negende in de stand lijkt alsnog topschutter Igor De Camargo te willen verkopen tijdens de winter. Eerder liet Brussels-preses Johan Vermeersch nog weten dat de Braziliaan onder geen beding mocht vertrekken voor juni. 

Een bod van Club Brugge werd vorige week nog geweigerd omdat het te laag was, maar nu lijken die twee clubs toch tot een vergelijk gekomen te zijn. Club Brugge zou 1,2 miljoen euro veil hebben voor het goudhaantje van de Brusselaars. Volgens Het Nieuwsblad legt De Camargo vandaag nog medische tests af. Lopen die goed, dan tekent de Braziliaan een contract.

Ondertussen zou Brussels al volop op zoek zijn naar een vervanger voor De Camargo. Vermeersch probeerde een aanvaller van Club te betrekken in de overeenkomst, maar dat lijkt vooralsnog niet te lukken. De meest voor de hand liggende optie lijkt voorlopig die van Moussa Sanogo, de Ivoriaanse spits van KSK Beveren. Deze is op een zijspoor terecht gekomen bij de Waaslanders, en leek naar het Griekse Xanthi te vertrekken, maar die deal is op het laatste nippertje afgesprongen. 

Vandaag of ten laatste dinsdag wordt uitsluitsel verwacht. Vandaag geeft Brussels een persconferentie, maar of daar, buiten commercieel nieuws, het verse transfernieuws zal verspreid worden, is niet bekend. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties