Anderlecht lanceert opmerkelijke oproep

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht lanceert opmerkelijke oproep
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het bestuur en de technische staf van Anderlecht lanceren een opmerkelijke oproep naar de supporters van de club toe. Manager Herman Van Holsbeeck en trainer Franky Vercauteren hopen via deze oproep het beste bij hun supporters naar boven te brengen in de aanloop naar de wedstrijd tegen Racing Genk.

Via de officiële clubwebsite lieten ze het volgende weten:

Beste supporters,

Zaterdag is zoals steeds een belangrijke dag voor Sporting! De wedstrijd tegen KRC Genk is van kapitaal belang voor onze club. Daarvoor rekenen wij op alle aanwezige supporters om als één blok achter onze club te staan.

Vergeet al wat geschreven en gezegd werd de laatste weken en dagen en duw gedurende 90 minuten onze spelers vooruit. Bezorg onze spelers de adrenaline en steun die zij nodig hebben om zaterdag voor de overwinning te strijden.

Zorg voor een positieve en uitbundige sfeer tijdens de wedstrijd zodat onze spelers uw volledige steun voelen. Laat het Constant Vanden Stock stadion terug bruisen en daveren als weleer.

Jullie, supporters, zijn heel belangrijk voor onze club en laat ons er allen voor zorgen dat we zaterdag de definitieve stap zetten richting kampioenenviering, maar dit kunnen wij niet alleen, daarvoor hebben we jullie steun nodig!

Laat ons er zaterdag een feest van maken!

Herman Van Holsbeeck       Franky Vercauteren

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties