Verheyen: "Lierse is heel sympathieke ploeg"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Verheyen: "Lierse is heel sympathieke ploeg"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vanavond speelt Club Brugge thuis tegen Lierse de eerste wedstrijd van de 21e speeldag. Het wordt een duel tussen de (co-)leider en de hekkensluiter van de Belgische competitie. Op clubbrugge.be blikt kapitein Gert Verheyen vooruit op de partij.

"Ik zal Lierse altijd een ongelooflijke sympathieke ploeg blijven vinden", vertelt Verheyen. "Nadat ik de jeugdrangen bij Hoogstraten had doorlopen, kreeg ik op mijn zestiende de kans om bij het eerste van Lierse te spelen. Ze speelden toen in tweede. Als zestienjarige speelde en won ik in mijn eerste jaar bij de grote jongens de eindronde in tweede en speelden we de halve finale van de beker tegen Standard. Die twee jaar Lierse zullen me voor eeuwig bijblijven." 

"De transfergeruchten over De Camargo doen ons niks. Eerlijk gezegd is er niet zo veel over gesproken geweest in de groep. Het is niet zo dat we met zijn allen een zucht van opluchting slaakten in de trant van 'oef, er komt geen concurrent bij'. Langs de andere kant lag ook niemand van ons er echt wakker van of hij nu kwam of niet. Het is zoals Marc Degryse zei: we voelen ons voldoende gewapend om met deze groep te strijden voor de oppergaai. Het was misschien een geruststelling naar volgend jaar toe geweest aangezien er een paar aanvallers dreigen te vertrekken op 't eind van dit seizoen. Maar meer niet."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties