KVM strijdend ten onder in De Kuip

KV Mechelen heeft de feestwedstrijd in de Kuip tegen Feyenoord verloren met het kleinste verschil. De thuisploeg kreeg de beste kansen, maar KVM verliet De Kuip met opgeheven hoofd.

Het klasseverschil op papier was veel groter dan wat er op het veld was te zien. De 650 meegereisde KVM-supporters zagen hun ploeg goed weerwerk bieden tegen de sterren van Feyenoord. Na 45 minuten stond het nog steeds 0-0.

Bij de rust wisselde KV Mechelen acht spelers, de hele kern mocht van deze wedstrijd proeven. Het was lang wachten op een doelpunt. Castelen profiteerde uiteindelijk van balverlies en zette zo de 1-0 op het bord. Mechelen liet zich niet doen en kwam nog dicht bij de gelijkmaker via Van Briel en Kanene. Ook Feyenoord bleef met de kansen morsen, zodat de 1-0 eindstand op het bord bleef staan. [AN]