Bosuil-zaak blijft maar duren

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bosuil-zaak blijft maar duren
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Er lijkt maar geen einde te komen aan de ruzie tussen voetbalclub Antwerp en zakenman Tony Gram. Vzw Antwerp FC wil dat de 1,364 miljoen euro die ze in juli 2005 op een rekening bij de Deposito- en Consignatiekas gestort heeft, gebruikt wordt om de zakenman terug te betalen. De Great Old wil wel dat dan de openbare verkoop van het Bosuilstadion wordt stopgezet, maar daar is Gram het niet mee eens. Ook over het exacte bedrag zijn beide partijen het helemaal niet eens. Gram wil 3,3 miljoen euro, maar volgens Antwerp zou het bedrag maximum 1,7 miljoen euro zijn. 
 
Antwerp hoopt dat het via de beslagrechter de problemen kan oplossen, maar of dat ook zal lukken blijft de grote vraag. Zakenman Gram wil alvast niet toegeven alvorens hij het ganse bedrag heeft. “Zolang dat niet volledig is afgelost, gaat de openbare verkoop gewoon door”, aldus de advocaten van Gram. 

De hele zaak ging aan het rollen nadat de nv Antwerp Stadion en de vzw R. Antwerp FC twee leningen had afgesloten bij de Rabobank. In 2004 wilde Rabobank dat het verschuldigde bedrag van toen nog 3,8 miljoen euro in twee schijven betaald werd. Op 4 maart 2004 betaalde de vzw 2,355 miljoen euro. De betaling van de tweede schijf verliep iets moeilijker. Gram stak een helpende hand toe en betaalde uiteindelijk de overgebleven 1,445 miljoen euro. [TH]
 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties