Daerden ziet Club Brugge wel zitten

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Daerden ziet Club Brugge wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren lekte uit dat Koen Daerden op het verlanglijstje van Club Brugge staat. Genk-voorzitter Jos Vaessen wil zijn sterspeler echter niet laten gaan. Toch steekt Daerden zelf niet onder stoelen of banken dat hij Club ziet zitten.

"Veel kan ik er niet over zeggen, maar ik ben wel op de hoogte van de belangstelling die vrij concreet is", vertelt Daerden in Het Nieuwsblad. "Uiteraard spreekt Club Brugge me aan. Als ik Genk verlaat voor een andere Belgische club, zal het voor een hoger gerangschikte ploeg zijn. We zien de komende weken wel of een transfer bespreekbaar is."

Voor voorzitter Vaessen is dat alleszins niet het geval. Hij wil Daerden niet laten gaan. Dat liet hij ook duidelijk aan Marc Degryse, sportleider van Club Brugge, verstaan: "Vaesen gaf ons onmiddellijk mee dat hij Daerden niet graag ziet vertrekken en dat het een moeilijke en dure zaak zou worden. Wat er de volgende dagen gaat gebeuren? Ik denk dat we de zaak voorlopig stilleggen en alles eens rustig laten bezinken. We zien wel."

Veel zal wellicht afhangen van wat Daerden zelf wil. Als de speler zelf op zijn strepen staat, is het niet uitgesloten dat Genk toch gaat praten met Club. [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties