Gent beslist volgende week over Boussoufa

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Gent beslist volgende week over Boussoufa
Foto: © SC

AA Gent beslist volgende week of het Mbarek Boussoufa al dan niet naar Anderlecht laat gaan. Gent zal dus pas volgende week antwoorden op het bod van Anderlecht.

"Anderlecht heeft zich officieel gemeld voor Boussoufa", vertelde voorzitter Ivan De Witte in De Gazet Van Antwerpen . "Een bod zou ik het niet noemen, een voorstel zeg maar. Ik zeg niks over de hoogte van het bedrag. Pas in de loop van volgende week zullen wij erop antwoorden. Ik wil eerst met Boussoufa zelf praten en hij keert pas na het weekend terug naar België. Gent is geen vragende partij om hem weg te doen. Wij zijn heel ambitieus en willen hem dolgraag houden."

Veel zal dus afhangen van wat Boussoufa zelf wil. Anderlecht houdt intussen een alternatief achter de hand. Nu Leandro Garcian naar Mexico vertrokken is, denkt de landskampioen aan Ricardo Bovio, een Braziliaan van Malaga.

 

AA Gent onderhandelt over Marcin Zewlakow
AA Gent tracht ondertussen wel het team te versterken. De Buffalo's praten deze week met Metz over een transfer van Marcin Zewlakow. De Poolse aanvaller speelde een half seizoen op huurbasis bij Moeskroen. Moeskroen wil Zewlakow graag houden, maar AA Gent en verder ook Zulte Waregem en Standard liggen op de loer. [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties