Anderlecht bezint zich aan de kust

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht bezint zich aan de kust
Foto: © SC

Over exact één maand geeft Anderlecht in de Supercupwedstrijd tegen Zulte Waregem de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. De spelers van Anderlecht zijn dan ook volop bezig met de voorbereiding op dat seizoen. En bij zo'n voorbereidig horen natuurlijk ook stages. Zo zit de volledige spelersgroep van Anderlecht momenteel aan de Belgische kust. 

Net als vorig seizoen trok Anderlecht naar de kust voor een korte teambuilding stage. Zaterdag mogen de spelers terug huiswaarts keren. Net als bij de vorige stages worden de spelers opgedeeld in verschillende teams. Die teams blijven gedurende drie dagen samen en moeten allerlei opdrachten uitvoeren. Uiteraard zijn er ook activiteiten met de hele groep. Zo maakte men donderdagochtend een lange groepswandeling op het strand. 's Namiddags stond er dan weer een Aikido-sessie op het programma. Ondertussen hadden de spelers al een lekkere maaltijd achter de rug, want rond het middaguur mochten ze hun eigen lunch klaarmaken met de hulp van enkele professionele koks.

Spits Nicolas Frutos was er de eerste dag nog niet bij. De Argentijn bleef wegens privé-redenen afwezig. Vandaag zal hij de groep opnieuw vervoegen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties