Bistiaux: 'Geen reden tot paniek'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bistiaux: 'Geen reden tot paniek'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Nog een kleine twee weken en de trainingen starten op de Bosuil. Voor menig Antwerpsupporter is het wachten op de nieuwe spelersgroep en de nieuwe hoofdtrainer. Met de terugkeer van Andy Welsh naar Antwerp weten we al een beetje meer over het komende seizoen, maar een nieuwe hoofdtrainer is er nog altijd niet. Volgens secretaris Paul Bistiaux is er geen reden tot paniek. "Binnen twee weken zullen we zeker al een stap verder staan."

Andy Welsh kon via de regionale zender al enkele zaken vertellen over het komende seizoen. Zo zullen er nog vier jonge Engelse spelers de kern vervoegen op de eerste training. Dat maakt dat er aan het begin van het seizoen, met Dong en Souleymane, zes spelers van Manchester United aanwezig zullen zijn. Eén van de jonge Mancunians zal hoogstwaarschijnlijk Danny Simpson worden. De overige drie spelers zullen de posities van spits en middenvelder moeten versterken. 

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Great Old voor minstens één week naar Manchester trekken om zich ook daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Spelers en coaches zullen er een stage lopen en er staat meer dan waarschijnlijk ook een oefenpot op het programma. [AN]        

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties