Club haalt 2-0 achterstand op

Thomas Dubois

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelde vanmiddag z’n eerste oefenwedstrijd van de twee tijdens het oefenkamp in Delden. Die wedstrijd ging door in het Duitse Vreden en de tegenstander van dienst was Vfl Bochum. Club Brugge kwam 2-0 achter maar kwam in de slotfase toch nog terug.

De eerste helft was van een laag niveau. Stijnen kwam een keer of drie tussenbeide terwijl het duo Salou-Ishiaku aan de overkant vooral in de lucht gevaarlijk kon zijn. Aan de rust gebruikte Ferrera niet de gebruikelijke wissels. Enkel Dreesen werd vervangen door Vandelannoite. Kort na rusten kwam Club dan twee doelpunten achter. Brugge kwam echter goed terug, vijf minuten voor tijd kon de ingevallen Chavez de aansluitingstreffer scoren en twee minuten later scoorde Yulu-Matondo de gelijkmaker. Wat meteen de correcte uitslag op het bord zette. [AN]

Club speelde met: Stijnen (c); Dufer, Dreesen, Valgaeren en Gvozdenovic; Yulu-Matondo, Diallo, Vermeulen en Roelandts; Ishiaku en Salou.

Vervangingen:
46' Dreesen door Vandelannoite; 60' Dufer door De Cock, Valgaeren door Clement, Vermeulen door Vermant, Ishiaku door Englebert en Salou door Chavez.