PSV aast op Kromkamp

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV aast op Kromkamp
Foto: © SC

PSV Eindhoven lijkt alles in het werk te stellen om de Nederlandse internatioal Jan Kromkamp terug naar Nederland te halen. In het Nederlandse weekblad Voetbal International zegt PSV-voorzitter Rob Westerhof dat zijn club al contact heeft opgenomen met FC Liverpool, de huidige club van de verdediger. 

"We hebben contact opgenomen met Liverpool en geïnformeerd naar de status van de speler. We weten niet of Kromkamp in aanmerking komt voor een verhuur dan wel om een verkoop. We hopen daar zo snel mogelijk duidelijkheid over te krijgen", aldus Westerhof.

De 25-jarige Kromkamp speelt nog maar een half jaar op Anfield Road nadat The Reds hem overnamen van het Spaanse Villarreal waar de Nederlander zelden aan spelen toe kwam. Ook bij Liverpool slaagde de verdediger er niet in om een basisplaats te veroveren in de basiself van coach Rafael Benitez. Bovendien heeft Kromkamp er ook geen al te best WK op zitten met Nederland. Voor hij naar het buitenland verhuisde, maakte Kromkamp wel furore bij AZ Alkmaar waar hij kon doorbreken als speler. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties