Website Anderlecht nu ook in het Spaans

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Website Anderlecht nu ook in het Spaans
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De officiële website van Sporting Anderlecht is nu ook in het Spaans beschikbaar. Anderlecht besloot een Spaanse versie te openen omdat het sinds te komst van de Argentijnen Frutos, Biglia, Leiva en Pareja steeds meer Argentijnse bezoekers over de vloer kreeg.

"Er zijn een aantal belangrijke redenen waarom we besloten om rsca.be naast het Nederlands, Frans en Engels ook in het Spaans ter beschikking te stellen", aldus webmaster Johan Ceuppens op de website. "Ten eerste wensen we de supporters van onze Argentijnse spelers in hun eigen taal op de hoogte houden van hun prestaties bij Sporting Anderlecht en ten tweede willen we onderzoeken welke mogelijkheden de Argentijnse markt RSCA kan bieden. Bovendien kan de Spaanstalige site de integratie van de 4 Argentijnen in België enkel maar bevorderen. De knowhow was reeds beschikbaar in het webteam, dus die kans konden we niet laten liggen."

Binnenkort steekt Anderlecht zijn website in een nieuw kleedje. Op 5 november krijgt de website immers een nieuwe lay-out.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties