Vermant: 'Klaar voor competitiestart'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vermant: 'Klaar voor competitiestart'
Foto: © SC

Club Brugge trapt vanavond de competitie af met een thuiswedstrijd tegen AA Gent. Volgens Sven Vermant, de nieuwe kapitein van blauw-zwart, is zijn ploeg klaar voor de start.

"De 2-0 winst tegen PSG afgelopen weekend was een serieuze opsteker", vertelt Vermant op clubbrugge.be. "We hielden een goed gevoel over aan de Brugse Metten. Maar dit is nog geen garantie voor de wedstrijd vandaag."

"Als ploeg hebben we serieuze vooruitgang geboekt tegenover vorig seizoen", gaat Vermant verder. "Dat merk je niet alleen aan de trainingen maar ook aan onze prestatie op de Brugse Metten. Er zit organisatie in de ploeg, structuur. We komen als Ã©Ã©n blok naar buiten. Je proeft gewoon dat de groep er helemaal klaar voor is. Iedereen is erop gebrand om vanaf de eerste match al te laten zien tot wat dit Club Brugge in staat is."

"Wees gerust, in de groep leeft het gevoel dat we met zijn allen veel recht te zetten hebben tegenover de vorige voetbaljaargang. Ook tegen AA Gent morgen. We willen gewoon het maximum halen uit elke match. En zeker thuis moeten we als hecht blok en met de steun van onze enthousiaste aanhang de drie punten kunnen thuis houden."    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties