Blondel: 'Ik was niet elke dag dronken'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Blondel: 'Ik was niet elke dag dronken'
Foto: © SC

Jonathan Blondel lijkt weer terug van weggeweest. De nog altijd maar 22-jarige middenvelder kwijnde de afgelopen twee jaar weg op de bank van Club Brugge, maar bij de start van het nieuwe seizoen ontpopte hij zich tot één van de smaakmakers van de competitie. Het Laatste Nieuws liet Blondel aan het woord.

"De afgelopen seizoenen voelde ik me niet goed in mijn vel", legt Blondel uit. "Ik werd op posities uitgespeeld linksvoor of linksback die me eigenlijk niet lagen. Ik was ook vaak geblesseerd. Vorig jaar nog drie maanden door een probleem met de ligamenten in m'n enkel. En ik heb zaken gedaan die een voetballer beter niet doet... Maar ik herhaal: ik heb m'n les geleerd."

"Toen ik vorig jaar voor de zoveelste keer geblesseerd raakte, had ik het moeilijk en heb ik me een beetje laten gaan, dat klopt. Maar dat wil niet zeggen dat ik elke avond zat was, hé. Ik ging één keer in de week uit, op vrijdag of zaterdag, niet meer maar dat was al te veel eigenlijk. Niet goed voor de concentratie."

"Maar vanaf nu concentreer ik me honderd procent op het voetbal", besluit Blondel. "Dat is dankzij Marc Degryse. Ik ben hem veel verschuldigd. Ik wil deze club iets teruggeven én ik heb iets te bewijzen. Mijn contract hier loopt eind volgend seizoen af en als ik wil bijtekenen, wat ik graag wil doen, moet ik iets tonen op het veld." [VI]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties