Vermant: 'Drie punten vanavond zijn een must'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vermant: 'Drie punten vanavond zijn een must'
Foto: © SC

Club Brugge speelt vanavond thuis tegen Bergen. Na het verlies op Anderlecht zijn de drie punten een must. Dat beseft ook Sven Vermant, de kapitein van Club.

"Het komt er nu voor ons inderdaad op aan om de komende weken een reeks neer te zetten", vertelt Vermant op clubbrugge.be. "Te beginnen met de drie vanavond tegen Bergen. Enkel door een reeks zeges aan elkaar te rijgen, kunnen we de druk van de ploeg weghouden."

"Maar als topclub heb je natuurlijk een pak internationals. Het is altijd afwachten hoe zij die internationale verplichtingen verteren zowel op fysisch als op mentaal vlak. De Belgen hingen in de heenreis 3,5 uur in de lucht, op de terugweg van Armenië was dat zelfs bijna 5 uur. Dergelijke reizen kruipen sowieso in de kleren. Maar daar heeft onze trainersstaf optimaal rekening mee gehouden, hoor. Zowel gisteren als vandaag kregen de blauw-zwarte internationals een recuperatietraining geserveerd. Optimaal is het natuurlijk niet voor de automatismen. Maar laat dit gegeven geen excuus zijn voor een wedstrijd zoals morgen. Als prof moet je er morgen om 20 uur gewoon staan. En dat zal ook gebeuren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties