Bodart: 'Ooit terug naar eerste klasse'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Bodart: 'Ooit terug naar eerste klasse'
Foto: © SC

Na zijn vermeend aandeel in de gokaffaire leek het er sterk op dat Gilbert Bodart nooit meer een job zou vinden in het voetbal. Maar niets is minder waar. Omdat er nog altijd geen uitspraak is in de hele affaire kon de trainer al na enkele maanden aan de slag bij Wevelgem City. En Bodart is tevreden bij de vierdeklasser, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Het is hier net hetzelfde als in eerste", vertelt Bodart. "Ik schaam me niet dat ik hier trainer ben. Integendeel, ik voel me hier prima. Voor het geld hoef ik het niet te doen, want ik krijg enkel een soort kilometervergoeding. Wel blijf ik ambitieus: ik wil dit jaar promoveren. Ik ben daar eerlijk in: Wevelgem is een springplank. Als ik hier drie of vier jaar moet blijven, is dat geen probleem, maar uiteindelijk wil ik wel weer trainer zijn in eerste klasse."

"Waarom zou dat niet kunnen? Preud'homme en Gerets zijn toch ook geschorst geweest voor het omkoopschandaal bij Standard halfweg de jaren '80 en kijk nu eens wat voor carrière zij hebben. Neen, ik geloof er echt wel in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties