Proto: 'Ben blij voor Zitka'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Proto: 'Ben blij voor Zitka'
Foto: © SC

Het is al een tijdje geleden dat we nog iets van Silvio Proto gehoord hebben. De doelman van Anderlecht begint na zes maanden blessureleed aan zijn laatste acht weken revalidatie. Ondertussen heeft Proto wel al maanden niet meer kunnen spelen en hebben zijn vervangers, Daniel Zitka bij Anderlecht en Stijn Stijnen bij de Rode Duivels getoond dat ook zij er staan. Het wordt straks dus absoluut geen evidentie voor Proto om zijn basisplaats terug te veroveren. Toch heeft hij er goede moed in.

"Ach, ik ben blij voor Daniel dat hij zo schitterend bezig is", geeft Proto toe in Het Laatste Nieuws. "Hij bewijst de club enorme diensten en dat is het belangrijkste. Dat Zitka ook nog een eerlijke vent is, is mooi meegenomen. Dat kan niet iedereen zeggen van zijn concurrent, hé?"

Maar Proto wil straks uiteraard zijn basisplaats terug. "Stiekem hoop ik begin december, wanneer Anderlecht thuis tegen AEK Athene speelt, opnieuw in aanmerking te komen voor een basisplaats. Dan kan ik nog een stukje van de Champions League meepikken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties