Cassano zendt liefdesverklaring naar AS Roma

Cassano zendt liefdesverklaring naar AS Roma
Foto: © SC

Als het van Antonio Cassano afhangt dan speelt hij zo snel mogelijk weer bij AS Roma. De aanvaller maakt na een dispuut met coach Fabio Capello geen deel meer uit van de eerste ploeg van Real Madrid en gaf toe dat het een grote vergissing was om Roma te verlaten.
 
Cassano: “Ik speel voor de sterkste ploeg in de wereld, maar als ik terug in de tijd zou gaan dan weet ik niet of ik Roma zou verlaten gezien het feit dat ik daar geliefd was. In feite zou ik graag terugkeren. Als ik terug kon keren in de tijd zou ik voor het leven bij Roma zijn gebleven. Gezien het feit hoeveel de fans van mij hielden, moest ik gezwegen hebben en hun uiting van ongenoegen aanvaard hebben. Ik geef heel veel om de stad en de club.”
 
“Ik heb een fout gemaakt met Totti. We waren misschien beide iets te trots en hebben banale zaken laten veranderen in grote problemen. Ik had hem moeten feliciteren met de geboorte van zijn zoon Cristian. We waren grote vrienden, maar mijn trots kwam tussen ons beide. Ik zou heel wat dingen anders gedaan hebben als ik terug in de tijd kon keren.”
 
“Ik maakte bij vele personen veel fouten, maar het was niet allemaal mijn fout. Mijn fouten werden altijd spontaan gemaakt en waren eerlijk. Verwacht ik een telefoon van Totti? Het hangt van hem af, maar je mag nooit nooit zeggen. Het leven is mooi omdat we dromen hebben. Roma zal altijd een plaats in mijn hart hebben.”
 
“Ik kan mijzelf zien in het team van Spalletti. Je hebt spelers nodig die moeite doen en ik heb een paar kilo’s verloren en ben open voor andere ideeën. Dit is de club waar ik naam en faam heb gemaakt en ik hou ze in mijn hart.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties