Vanderhaeghe wil niet stoppen met voetballen

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vanderhaeghe wil niet stoppen met voetballen
Foto: © SC

Yves Vanderhaeghe moet al een tijdje tevreden zijn met een plekje op de bank van Anderlecht. Toch geeft de immer strijdvaardige middenvelder nog niet op. "Ik wil terugkeren", vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

"Na Milan ben ik uit de basisploeg gevallen", aldus Vanderhaeghe. "Ik heb het er heel moeilijk mee, dat steek ik niet weg. Ik fret m'n kas op. Vooral de manier waarop heeft wrevel opgewekt. Ik heb geen uitleg gekregen voor mijn verwijdering naar de bank. Na Milaan is er niks meer gezegd tegen mij. Intussen is het al een beetje uitgeklaard, maar eerst vond de trainer het niet nodig om iets te zeggen. Dat verbaasde me, want ik ben altijd een man van de communicatie geweest. We zijn toch volwassen mensen, een woordje had toch gekund?"

"Of ik stop met voetballen? Ik spreek niet over het einde. Niemand anders moet mij zeggen wanneer ik stop. Ik ga na dit seizoen zelfs nog een jaar door met voetballen. Niet bij Anderlecht? maar af! Ik ben al 37 keer afgeschreven en ik ben elke keer teruggekomen. Vorig jaar was mijn einde al aangekondigd, het jaar ervoor hetzelfde. Laat ze het nog maar eens doen! Anderlecht gaat mij nog goed gebruiken."

Toch sluit Vanderhaeghe een vertrek tijdens de winterstop niet uit: "Er zijn al heel wat clubs die me gebeld hebben, blijkbaar beseffen zij dat ik nog van waarde ben. Maar ik heb hen allemaal geantwoord: nog efkes geduld tot nieuwjaar, dan bekijken we de situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties