Lyon vangt bot bij Juventus

Lyon vangt bot bij Juventus
Foto: © SC

Bernard Lacombe, sportief directeur bij Lyon, heeft toegegeven een bod te hebben gedaan op David Trezeguet. Het is ondertussen al de tweede keer dat Lyon voor de spits kwam aankloppen. Ook tijdens de zomer na de degradatie van Juve probeerden ze het.

Juventus hield zijn goudhaantje echter liever in eigen rangen. De Franse club botste ook nu weer op een duidelijke njet van de koploper in de Serie B. Lyon-coach Gerard Houllier zit momenteel met een gebrek aan spitsen door blessures, hij lijkt dus op zoek te moeten gaan naar een andere oplossing.

"We zijn naar Turijn gegaan om met het Juve-bestuur over Trezeguet te praten. Ze vertelden ons echter dat ze niet van plan waren hem te verkopen, en ik denk niet dat ze snel van gedacht zullen veranderen", aldus Lacombe. "Voor ons zou een speler als Trezeguet enorm handig zijn omdat hij in de Europese competities mag meespelen. Vele andere grote namen zullen niet in de Champions League mogen uitkomen voor Lyon." 

Eerder wees Juventus ook al een bod op Trezeguet van AC Milan af wegens te laag. Er is momenteel ook interesse van Manchester United en Liverpool voor de Franse aanvaller. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties