Spelers Club Brugge scoorden goed

Yves Dekoning
| 0 reacties
Spelers Club Brugge scoorden goed
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ondanks de eerder zwakke heenronde, viel er toch positief nieuws te rapen bij Club Brugge. Na de nederlaag tegen Cercle Brugge werden de spelers onderworpen aan fysieke tests. Ze kregen een uitstekend rapport mee van professor Werner Helsen.   

Bij Club Brugge start onder leiding van physical trainer Jan Van Winckel het project Bru-Lab. Onder supervisie van enkele professoren zullen vanaf 2007 dagelijks, wekelijks, maandelijks, trimestrieel, semestrieel en jaarlijks tests worden afgenomen. Aan de hand van de resultaten moet men komen tot een beter trainingsprogramma, betere krachttraining en minder blessures.

Vooral de spelers die veel wedstrijden speelden, kregen een uitstekend rapport. De anderen scoorden over het algemeen iets minder. De Brugse staff onderzoekt momenteel hoe ze de prestaties van spelers die weinig aan de bak komen, kunnen verbeteren. Volgens professor Koen Peers leveren een aangepaste krachttraining en blessurepreventietrainingen aanzienlijke resultaten op. Op het ogenblik van de eerste onderzoeken sukkelde alleen Manesseh Ishiaku met een blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties