Club sluit stage af tegen Nürnberg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Club sluit stage af tegen Nürnberg
Foto: © SC

Vandaag sluit Club Brugge zijn stage af in het Spaanse Benahavis met een duel tegen de Duitse Bundesligaclub 1.FC Nürnberg. Ook de afgelopen twee jaar speelde de nummer vier in de Belgische competitie telkens tegen de Duitsers en evenveel keer eindigde de oefenpot op een gelijkspel. 

Nürnberg staat momenteel op een knappe zevende stek in de Bundesliga. Twee jaar geleden eindigde het oefenduel op 1-1, vorig seizoen werd het 2-2. Telkens was het ook de Nigeriaan Manaseh Ishiaku die een achterstand kon ongedaan maken. Club-trainer Emilio Ferrera gebruikt de wedstrijd tegen Nürnberg als laatste test voor de bekerpartij van komend weekend tegen VC Westerlo.

Komen zeker niet in actie tegen Nürnberg: Ishiaku, Daniel Chavez, Brian Priske en Philippe Clement. Deze laatste die nog altijd sukkelt met zijn teen, zal zeker wel speelklaar geraken tegen Westerlo. Ferrera wil de rest van zijn spelers elk 45 minuten in actie laten komen. Gisteren kregen de spelers vrij, morgen reist Club terug naar België. Woensdag spelen de beloften een oefenpartij op het veld van SK Eernegem. [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties