R.A.F.C. saneert kern

Joeri De Ren
| 0 reacties
R.A.F.C. saneert kern
Foto: © SC

The Great Old beschikt over een zeer ruime kern en de laatste dagen werd er gewerkt aan een eerste verfijning van de selectie.  

Cemal Köse die deze zomer overkwam naar R.A.F.C. vertrekt definitief naar Royal Francs Borains, waar hij hoopt op meer speelgelegenheid.  De 19-jarige defensieve middenvelder had bij Antwerp af te rekenen met scherpe concurrentie van spelers als Verjans, Verbiest en Van Mieghem om er slechts enkele te noemen.  Ook de andere plekken op het middenveld worden dit seizoen duur verkocht op de Bosuil en dus verkoos de jonge speler te verkassen naar de Waalse club.  

Sacha Vervecken die sinds vorig jaar reeds tot de A-kern behoort en de vaste aanvaller is van de reserven wordt dan weer een half jaar lang uitgeleend aan F.C. Nieuwkerken Sint-Niklaas.  Hij zal er trainen onder Theo Custers die naar verluid fel aandrong op de komst van de (binnen een week) 20-jarige aanvaller.  

De Bosuil zag deze week ook Ganiyu Owolabi terug meetrainen.  Deze spits die ooit nog een legendarisch doelpunt scoorde voor Antwerp tegen Anderlecht kampt met overgewicht en traint mee om zijn conditie terug op peil te krijgen.  Naar verluidt zou hij eventueel gaan spelen bij F.C. Ekeren alwaar hij voormalig ploeggenoot Rudi Taeymans opnieuw zou treffen.

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties