Van Holsbeeck: 'Er zijn geen excuses meer'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Holsbeeck: 'Er zijn geen excuses meer'
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck, manager van RSC Anderlecht, was een zeer gegadigde interviewpartner de voorbije dagen voor de kranten Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg. In de verschillende interviews pleit hij zelf schuldig voor het feit dat Anderlecht op defensief gebied zo zwak voor de dag kwam. Maar nu er versterking op komst is, rekent hij wel op de spelers en trainersstaf.

"We maken werk van rechtachter Marcin Wasilewski en nog een centrale verdediger. We missen achterin zekerheid en ervaring en op dat vlak, sla ik mea culpa. Maar ik doe er nu wel iets aan hé. En als de twee transfers straks afgerond zijn, zijn er geen excuses meer. Dan is het aan de trainer en de spelers. Vooral in het eigen stadion moeten we de supporters verwennen met meer spektakel", aldus de Anderlecht-manager.

Naast Marcin Wasilewski, aasde Anderlecht ook op de Zweed Max Von Schlebrügge, maar daar lijkt aartsrivaal Club Brugge plots in pole position te liggen. "Von Schlebrügge is een verbeterde versie van Hannu Tihinen. Maar als Club Brugge 1,5 miljoen wil neertellen, dan mag het hem hebben. Wij hebben nog pistes", besluit Herman Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties