Club traint achter gesloten deuren

Kristof Blomme
| 0 reacties
Club traint achter gesloten deuren
Foto: © SC

Na de zware 4-0 pandoering bij Germinal Beerschot is er heel wat gezegd en geschreven over Club Brugge. Naast een persstop kondigde Club nu ook aan dat er tot en met woensdag 14 maart achter gesloten deuren wordt getraind. 

Dit weekend bereikte Club Brugge een nieuw dieptepunt in dit dramatische seizoen. In de dagen daarna werd in de pers gewag gemaakt van grote problemen binnen de spelersgroep. Als antwoord daarop werd bij blauw-zwart een persstop ingelast. De spelersgroep legt tot zaterdag geen verklaringen meer af aan de pers. 

Nu werd beslist dat er tot en met woensdag 14 maart achter gesloten deuren wordt getraind. Op die dag staat er voor Club, met het oog op Europees voetbal, een levensbelangrijke bekerpartij in Kortrijk op het programma. 

In een bericht op de officiële website zegt het bestuur de spelersgroep volledige steun toe. Zaterdag moet de spelersgroep zorgen voor een antwoord op het veld. Om de komende belangrijke wedstrijden in alle sereniteit en zonder druk te kunnen voorbereiden werd beslist om achter gesloten deuren te trainen. [TH]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties