Daerden: 'Anderen doen er geen kloten aan'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Daerden: 'Anderen doen er geen kloten aan'
Foto: © SC

Voor Koen Daerden is het geen al te gelukkig seizoen. De middenvelder van Club Brugge maakte vorige zomer de overstap van Genk naar Club Brugge voor een recordsom van 4 miljoen euro. Dat blijft hem achtervolgen, en tot overmaat van ramp draait de ploeg vierkant. Inzet, wat bij anderen wel het geval is, kan bij Daerden zeker niet verweten worden. Hij gaat altijd voorop in de strijd, en dat ziet ook z’n vader Jos Daerden.
 
“Voetbal is een teamsport waarbij je op je collega’s moet kunnen rekenen”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. En daar wringt het schoentje bij Club. “Ik werk me te pletter en kom overal te kort omdat anderen er geen kloten aan doen”, vertelde Daerden junior telefonisch aan z’n vader. Ondanks de miserie heeft hij zich de keuze nog niet beklaagd.
 
Over Club is Jos Daerden duidelijk: “Er zal een paardenmiddel nodig zijn om Club te redden.” Vervolgens maakt hij de vergelijking met Genk. “Genk had vorig jaar ook last van kliekjes en daar heeft men kuis gehouden. En je kent het resultaat.” Koen Daerden wordt vandaag overigens 25.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties