Anderlecht scoutte in Brazilië

Kristof Blomme
| 0 reacties
Anderlecht scoutte in Brazilië
Foto: © SC

Anderlecht was de voorbij dagen aanwezig in Brazilië. Naar eigen zeggen werd er een structuur op poten gezet in het Zuid-Amerikaanse land. 

Anderlecht was al actief in Argentinië, maar nu heeft het ook zijn zinnen gezet op Braziliaans talent. De voorbije dagen waren manager Van Holsbeeck, Philippe Collin en hoofdscout Deraeve aanwezig in het land van de samba. Daar werd een netwerk opgebouwd in de regio rond Sao Paolo. Hoewel Anderlecht wel wat spelers op het oog heeft in het land, moeten er voorlopig nog geen concrete transfers verwacht worden. 

"We hebben veel wedstrijden gezien en mensen ontmoet. We hebben de regio goed in kaart en bouwen er een netwerk uit. Er staat nu echt een structuur op poten", aldus Van Holsbeeck. "Je moet geen concrete transfers verwachten, maar we zijn een schaduwelftal aan het samenstellen. Als er een enorm bod komt op Biglia, dan weten we waar we zijn vervanger moeten zoeken. Vooral voor het middenveld hebben we een tweetal interessante pistes." Donderdag keert de delegatie terug uit Brazilië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties