Stadion: Gemeentelijk Stadion Vigor-Wuitens
Hamme en Oostende spelen gelijk
Bart Hermans

Hamme en Oostende hebben zondagnamiddag 0-0 gelijkgespeeld.
Hamme begon met De Ridder en De Meyer in de basis , voor de wedstrijd waren ze nog twijfelachtig. Het was duidelijk dat beide teams vooral niet wilden verliezen en dat bracht met zich mee dat er maar weinig kansen te noteren vielen. Tegen het einde van het eerste kwartier zagen we een eerste kansje. Meysen mocht een vrije trap nemen maar thuisdoelman Baert kon in twee tijden redden. De reactie van de thuisploeg liet niet op zich wachten , De Ridder kon uithalen maar zijn schot ging hoog over. Even later liet Hamme een heel mooie actie zien , via een zevental tussenstations kwam de bal uiteindelijk bij D’Haeseleer terecht die nipt naast kopte. Beide ploegen probeerden voor de rust nog met een paar afstandsschoten maar het bleef 0-0.
Na de rust was Hamme direct dicht bij een doelpunt maar de bal ging tegen de lat. Naargelang de match vorderde hielden beide teams meer en meer volk achter de bal en dit kwam het voetbal zeker niet ten goede. Rond het uur had Oostende nog eens een kansje maar het schot van Van Moppes ging voorlangs. Veel meer was er niet te vermelden in deze wedstrijd en het bleef dan ook 0-0.
Door dit gelijkspel lopen beide ploegen één puntje uit op Dessel en KVSK United. Oostende heeft nu een voorsprong van vier punten op Dessel en Hamme eentje van vijf punten. Beide ploegen kunnen nog op de barageplaats terecht komen maar dan zouden Dessel en KVSK United wel een zes op zes moeten halen.