Devroe heeft lijst met versterkingen klaar

Kristof Blomme
| 0 reacties
Devroe heeft lijst met versterkingen klaar
Foto: © SC

Luc Devroe is bijna klaar met zijn huiswerk voor volgend seizoen. De sportmanager van Club Brugge heeft een lijst samengesteld met mogelijke versterkingen voor blauw-zwart. Daarop prijken onder andere een linksvoetige verdediger, een polyvalente middenvelder en een aanvaller. 

De voorbije weken ging Club Brugge een zevental keer gaan scouten in Tsjechië. Dat verliep niet zonder succes. Volgens Devroe zag hij een zestal spelers die een meerwaarde kunnen betekenen voor Club. Toch moet er niet meteen actie verwacht worden. "Pas na de bekerfinale kan er nieuws verwacht worden. Een aantal competities is nog niet afgelopen, dus we kennen nog geen prijzen. De prijs is afhankelijk van de plaats waar de ploeg eindigt in het klassement. Er zijn nog vier ploegen die meedoen voor de titel. We gaan ook geen vijf Tsjechen kopen, maar één of twee kan wel."

De voorbije dagen werd er ook melding gemaakt dat Club interesse zou hebben in de Kroaat Bojan Vrucina. De aanvaller werd echter geschrapt door Devroe. "Ik zag een indrukwekkende video, maar live viel hij drie keer door de mand."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties