Simaeys, Priske en Stijnen mee naar Cannes

Simaeys, Priske en Stijnen mee naar Cannes
Foto: © SC

Club is al vergevorderd in z’n voorbereiding op het volgend seizoen. Na enkele oefenpartijen tegen ploegen uit lagere klassen begon Club afgelopen zaterdag voor het eerst aan het zwaardere werk met een duel tegen Dender. De komende weken staan er nog enkele deftige tegenstanders op het programma. Onder andere op het driehoekstoernooi van Cannes waar Club Brugge woensdag en donderdag aan deelneemt.
 
Woensdag wordt er gespeeld tegen de plaatselijke derdeklasser, donderdag is Stade Rennes de tegenstander. Trainer Jacky Mathijssen selecteerde 20 spelers voor de trip naar Cannes. Bij de selectie zitten Simaeys, Stijnen en Priske opnieuw, nadat ze zaterdag niet in actie kwamen tegen Dender. Zes spelers uit de A-kern blijven thuis, onder hen ook Verbauwhede en Capon die met de beloften zullen meespelen. Maertens, Vermeulen, Yulu Matondo en Van Heerden zijn nog geblesseerd en revalideren verder in Brugge.
 
De selectie: de doelmannen Stijnen en Lenaerts, de verdedigers Priske, De Mets, Valgaeren, Alcaraz, Kucera, Clement en Klukowski, de middenvelders Englebert, Vermant, Geraerts, Simaeys, Leko, Daerden en Blondel, en de aanvallers Djokic, Balaban, Salou en Chavez. 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties