Recreativo denkt nogmaals aan Mpenza

Recreativo denkt nogmaals aan Mpenza
Foto: © SC

Mbo Mpenza staat in de belangstelling van Recreativo de Huelva. Ook vorig seizoen kon de Belgische aanvaller de Spaanse subtopper al bekoren en de interesse is er blijkbaar niet minder op geworden. Recreativo eindigde vorig seizoen op een knappe achtste plaats in de Primera Division en zoekt nog een ervaren aanvaller om de kern te versterken met oog op Europees voetbal volgend seizoen.

De Spanjaarden sturen nu dus opnieuw een delegatie scouts naar de voorbereidingswedstrijden van Anderlecht om Mpenza uitgebreid te scouten. Mpenza ligt in balans met Evangelos Mantzios van het Griekse Panathinaikos.

De vraag blijft alleen of Mpenza weg wil en of Anderlecht hem wel wil laten gaan. Door de blessure van Nicolas Frutos zal Mpenza hoogstwaarschijnlijk meer speelkansen krijgen en wil Anderlecht geen risico's nemen met ook nog eens een aanvaller te laten vertrekken. Manager Van Holsbeeck liet al verstaan dat Anderlecht eventueel wel een spits wil huren maar alleen als er zich een mooie gelegenheid voordoet. De kans dat Mpenza dan ook getransfereerd wordt, lijkt dus miniem. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties