'Schuster gecharmeerd door Huntelaar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Schuster gecharmeerd door Huntelaar'
Foto: © SC

Volgens de Spaanse sportkrant AS volgt Real Madrid de verrichtingen van Ajax-spits Klaas Jan Huntelaar op de voet. Met name coach Bernd Schuster zou Pedrag Mijatovic, de technisch directeur van 'de Koninklijke', gevraagd hebben om nog een centrumspits aan te trekken.

Schuster is van mening dat Roberto Soldado, vorig jaar verhuurd aan Osasuna Pamplona, nog niet klaar is voor het grote werk. Daardoor blijven enkel nog clubmonument Raul en de Nederlander Ruud Van Nistelrooy over om centraal in de aanval post te vatten en dat vind Schuster wat weinig. Namen van goalgetters die in Madrid vallen zijn die van Huntelaar maar ook van Zlatan Ibrahimovic (Inter Milaan) en Diego Milito (Real Zaragoza).

Huntelaar staat alvast met stip genoteerd op het lijstje van Schuster. De jonge Nederlander viel vorig weekeinde op door vier keer te scoren in het uitduel tegen De Graafschap. Ajax won zijn openingswedstrijd in de competitie met ruime 1-8-cijfers. Wat tegen Huntelaar pleit, is het feit dat hij niet meer kan ingezet worden in Champions League-duels gezien hij op het veld stond tegen Slavia Praag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties