Mathijssen wordt niet gestraft na kritiek op ref

Greg Docx
| 0 reacties
Mathijssen wordt niet gestraft na kritiek op ref
Foto: © SC

Na de nederlaag op Standard kreeg scheidsrechter De Bleeckere de volle lading van Club Bruggetrainer Jacky Mathijssen. Volgens Mathijssen wordt het tijd dat "ze op de bijeenkomsten van de scheidsrechters video's laten zien." Ook voegde hij er nog aan toe dat "meneer De Bleeckere dan waarschijnlijk in het buitenland zit. Ik dacht dat iedereen in België intussen de Jovanovic-val kende, maar blijkbaar kende hij die nog niet."

In tegenstelling tot AA Gent-manager Louwagie en Germinal Beerschot-trainer Van Veldhoven die voor hun uitlatingen aan het adres van scheidsrechter Stéphane Breda binnenkort wél voor het Sportcomité moeten verschijnen, krijgt de kritiek van Mathijssen geen staartje.

Jean-Marie Philips, CEO van de voetbalbond, vindt dat Mathijssen de integriteit van De Bleeckere niet in vraag heeft gesteld. In dat geval kan de Bond de trainer van Club ook helemaal niet straffen.

Philips gaf wel kritiek aan Mathijssen omdat de voetbalbond wel degelijk met video's werkt. Het luidde dan ook zo: "Als je niet weet waarover je spreekt, dan moet je vooral geen kritiek leveren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties