'Vercauteren krijgt toch steun van Anderlecht'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Vercauteren krijgt toch steun van Anderlecht'
Foto: © SC

Vanmiddag om halfvijf zal landskampioen RSC Anderlecht een persconferentie geven waarin de bestuurstop tekst en uitleg zal geven over de gang van zaken de voorbije dagen. De sportredactie van de VRT kwam alvast te weten dat trainer Francky Vercauteren niet zal ontslagen worden. 

Na de wedstrijd in Genk wist Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck te vertellen dat alle antwoorden op de talrijke vragen van de persmeute beantwoord zullen worden op de persconferentie van vandaag. Officieel deelde de club ook nog mee dat het geschrokken is van de commotie van de voorbije dagen. Normaal stond de persconferentie gepland op dinsdag, maar die werd al vervroegd naar vandaag. Ook het vertrek van scout Raymond Mommens zal aan bod komen.

Gisterenavond al liet Van Holsbeeck weten dat zowel hij als voorzitter Roger Vanden Stock de coach nog niet hadden opgegeven. Vandaag zal dat nieuws dan ook bevestigd worden. Meer hierover leest u hier. Van zodra er meer nieuws is, leest u het dadelijk op Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties