Sevilla eenvoudig langs Slavia Praag

Kristof Blomme

Sevilla heeft Slavia Praag verslagen met 4-2. Beide ploegen tellen nu vier punten in groep H. Arsenal heeft zes punten.
Sevilla moest niet lang wachten op de openingstreffer. Na acht minuten zette de thuisploeg een knappe actie op. De bal kwam bij Kanouté terecht, die het meteen afmaakte. Tien minuten later kwamen de Tsjechen verrassend op gelijke hoogte. Pudil joeg de bal van ver in de kruising. Op het halfuur kwam Sevilla voor een tweede keer verdiend op voorsprong. Kanouté stuurde met een hakje Luis Fabiano weg. Die omspeelde doelman Vaniak om het leer in het lege doel te deponeren.

Ook na de pauze had de thuisploeg het betere van het spel. Op het uur kon verdediger Escudé de derde treffer van dichtbij binnentikken na een hoekschop. Twintig minuten voor affluiten scoorden de Spanjaarden zelfs een vierde keer. Arouna Koné werd weggestuurd door Kanouté en ook hij omspeelde Vaniak simpel. In de slotminuut zette Kalivoda nog de 4-2 op het bord.