Anderlecht aast op Argentijnse spits

bernie de vuyst
| 0 reacties
Anderlecht aast op Argentijnse spits
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na het vertrek van Mémé Tchité is Anderlecht op zoek naar een bijkomende aanvaller. Die zou in de winterstop moeten neerstrijken in het Astridpark. German Gustavo Denis staat bovenaan het verlanglijstje.

De 26-jarige Argentijn speelt in eigen land voor Indepediente en is momenteel topschutter met 15 rozen in 13 matchen. Denis is een echte sensatie in Argentinië. Bondscoach Alfio Basile riep hem vorige week zelfs op voor de nationale ploeg.

Tot deze zomer was Denis een nobele onbekende. De Tank versleet zijn schoenen bij kleine clubjes zoals Talleres de Remedios de Escalada, Quilmes, Los Andes, Colon de Santa Fé en Arsenal de Sarandí. De 1m83 grote en 75 kg wegende Denis speelde ook twee seizoenen voor het Italiaanse Cesena.

De vraagprijs voor de trefzekere aanvaller is wel danig gestegen: van twee miljoen euro naar maar liefst acht miljoen euro. Een dergelijke transfersom past meer dan waarschijnlijk niet in het financiële plaatje van Anderlecht. Wel heeft Herman Van Holsbeeck goede contacten met Indepediente. Anderlecht kaapte er Nicolas Frutos en Lucas Biglia weg voor de neus van enkele andere gegadigden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties