Triguinho: 'Wil zo snel mogelijk een gesprek'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Triguinho: 'Wil zo snel mogelijk een gesprek'
Foto: © SC

Na een eerste gemist avontuur bij FC Barcelona lijkt het er op dat de Braziliaan Triguinho een tweede mislukking in Europa op zijn lijstje zal mogen bijschrijven. De linkspoot heeft bij landskampioen Anderlecht nog een contract tot de winter en vraagt zo snel mogelijk een gesprek met het bestuur.

"Als ik moet gaan, zou ik graag hebben dat ze me dat zeggen. Momenteel weet ik helemaal niets over mijn toekomst", aldus de man die aangekondigd werd als 'de Roberto Carlos van Anderlecht' in de kranten Het Nieuwsblad en La Dernière Heure

"Ik kan weinig uitwijden over mijn relatie met trainer Francky Vercauteren want we hebben er simpelweg geen. Toen ik hier aankwam, hebben we een gesprek gehad maar sindsdien is er niet meer gepraat tussen ons. Ik heb gegeven wat ik kon en de fans moeten beseffen dat ze de echte Triguinho hier niet gezien hebben", gaat de flankspeler verder.

De Braziliaan heeft ook last van de taalbarrière. "Ik leer ondertussen wat Frans maar het blijft moeilijk om de dingen uitgelegd te krijgen. Enkel Filip De Wilde spreekt hier een mondje Portugees", aldus Triguinho die zichzelf - in tegenstelling tot zijn club - niet ziet als een vleugelaanvaller. "Het klopt wel dat ik bij São Caetano op links speelde, maar dan wel in een 3-5-2. In een 4-4-2 opereer ik altijd als linksachter", besluit de ongelukkige Braziliaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties