Frutos: 'Ik ben Hassan niet'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Frutos: 'Ik ben Hassan niet'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De spelers van Anderlecht konden zich na de wedstrijd verzoenen met het gelijkspel tegen Cercle Brugge. "Dit is een juist resultaat", aldus Mark De Man.
 
"Cercle heeft een goede wedstrijd gespeeld. Chapeau voor hen. Op het einde hadden ze zelfs nog enkele kansen om de wedstrijd te winnen, maar een gelijkspel is het juiste resultaat." Ploegmaat Jan Polak kon zich in de uitleg van De Man vinden. "Ik weet niet hoe ze vorig jaar speelden. Dit was wel een sterke match van hen, maar ik denk vooral aan Anderlecht", klinkt het bij de Tsjechische box-to-box-speler van Anderlecht.
 
Met dat Anderlecht gaat het dit seizoen nog niet zo goed. "We zullen nog moeten verbeteren, maar we hebben de spelers en de kwaliteiten om kampioen te spelen. Het zal wel beter gaan als we de matchen móéten winnen. Dat was vorig jaar ook het geval", reageert De Man. Anderlecht mist nu wel de kans om terug te komen op Standard. "Er zijn nog voldoende wedstrijden. Op dit moment is dat nog niet belangrijk."
 
Tegen Cercle slaagden de Brusselaars er niet in om hun wil op te dringen. "Het ontbrak ons aan frisheid en vertrouwen", lieten zowel De Man als Jonathan Legaer optekenen. "De opeenvolgende matchen eisen hun tol."
 
Ook Nicolas Frutos was vermoeid na drie wedstrijden in een week, maar zoekt de oorzaak elders. "We missen de creativiteit van Ahmed Hassan en Mbark Boussoufa. Ik kan dat niet brengen. Ik sta vooral op het veld om doelpunten te maken. Het was een moeilijke wedstrijd en we hebben te weinig druk gezet. En of we nu één punt gewonnen of twee verloren hebben, zullen we op het einde van het seizoen weten." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties