Libanon naar volgende ronde voor WK 2010

GOA – Libanon heeft zich geplaatst voor de tweede kwalificatieronde met het oog op het WK in 2010. Men speelde 2-2 gelijk tegen India, maar doordat men de heenwedstrijd met 4-1 had gewonnen, gaat Libanon naar de volgende ronde.

Bij Libanon was Faisal Antar de grote man. Hij scoorde immers beide doelpunten voor zijn land. India leidde nochtans aan de rust met 1-0 dankzij een doelpunt van Sunil Chetri. In de tweede helft wist Antar echter twee maal te scoren en tot overmaat van ramp voor India werd doelman Subrata Pal in de 69ste minuut naar de kleedkamers verwezen. Kapitein Bhaichung Bhutia kon in de slotfase nog de gelijkmaker scoren, maar dan was het kalf al verdronken.

Normaal moest deze partij afgelopen zondag worden afgewerkt in Chennai, maar omwille van hevige regen werd de wedstrijd afgelast.