De Sutter en Simaeys zondag in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
De Sutter en Simaeys zondag in Studio 1
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

11 november is wapenstilstand, maar niet in de Jupiler League. Frank Raes bespreekt samen met Jan Wauters en Filip Joos de veldslagen van zondagavond. AA Gent ontvangt KV Mechelen en de troepen van Anderlecht trekken naar Germinal Beerschot.

Dé wedstrijd van het weekend is de Brugse stadsderby tussen Cercle en Club. Nog nooit laaide de strijd tussen groenzwart en blauwzwart zo hoog op. Voor het eerst slaagde thuisploeg Cercle er zelfs in om het Jan Breydelstadion uitverkocht te krijgen. Tom De Sutter, de jonge sluipschutter van Cercle Brugge, komt vertellen over zijn wedstrijd. Ook Jeroen Simaeys, de jonge generaal in de verdediging van Club Brugge brengt zijn versie van de feiten.

Voor Tom De Sutter is de wedstrijd tegen Club Brugge heel bijzonder. Vier jaar speelde hij in de jeugdreeksen van Club, nooit kreeg hij er een kans in het eerste elftal. Vorig jaar maakte hij de overstap naar de buren van Cercle. Daar kreeg De Sutter wel een kans en dat loont. Dit seizoen scoorde de lange targetman al vier doelpunten. De man die hem het scoren moet beletten is Jeroen Simaeys. De 22-jarige student psychologie werd deze zomer door Club Brugge weggeplukt bij Sint-Truiden. Simaeys is op korte tijd uitgegroeid tot de leider van de blauwzwarte verdediging. Na een 15 op 15 bracht hij Club aan de leiding van de Jupiler League.

De Pinanti is Pinanti Cup staat de komende weken in Lokeren. Zondag strijden 879 Oost-Vlaamse miniemen voor een plaats in de tweede ronde. Wie de beste miniemen van Oost-Vlaanderen zijn, ziet u zondag in Studio 1 bij Frank Raes. 

Studio 1, zondag 11 november om 23u05 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties