Keert ongelukkige Conceiçao terug naar Standard?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Keert ongelukkige Conceiçao terug naar Standard?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Conceiçao, tot vorig jaar smaakmaker bij Standard, amuseert zich niet bepaald in Koeweit. De Portugees sluit een terugkeer naar België tijdens de winterstop niet uit. "Alles is hier anders en zo wil ik mijn sport niet beleven", aldus de voormalige international in Standard Magazine.

Conceiçao voetbalt momenteel voor Al-Qadsia. "Het is hier weinig professioneel. Het niveau van de competitie is erg zwak. Er is de zee, het strand, het schitterende klimaat, maar voor de rest... en voor mij komt het voetbal nog steeds op de eerste plaats. Ik moet toegeven dat ik me hier niet goed in mijn vel voel", gaat de voormalige aanvoerder van de Rouches verder.

Elk Koeweitisch team mag twee profs onder contract hebben. Zoiets zorgt wel voor vreemde situaties. "Soms zijn we met twintig om te trainen, soms met 35. Ook de trainingsuren zijn iedere dag anders. Het is moeilijk om dit allemaal te verdragen. In december komt Luciano D'Onofrio hier op bezoek. We zullen zien wat we kunnen doen in de wintertransferperiode", waarmee Conceiçao tot slot aangeeft dat een terugkeer naar Standard weer tot de mogelijkheden behoort. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties