Selectieproblemen voor Anderlecht

Nico Wieme
| 0 reacties
Selectieproblemen voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht zakt zondagavond met een uitgedunde kern naar Staaien af. Er zijn slechts zeventien spelers beschikbaar voor de partij tegen de rode lantaarn.

Anderlecht kampt met ernstige selectieproblemen voor de uitwedstrijd bij STVV. Nicolas Frutos viel tegen Tottenham Hotspur alweer met een verrekking aan de hamstrings uit. Middenvelder Jan Polak is geschorst. Mogelijk moet ook verdediger Roland Juhasz afhaken. De Hongaar heeft last van een blessure aan de dij. Jonathan Legear was er tegen de Spurs al niet bij en de kans dat hij de wedstrijd van zondag haalt is uiterst miniem. Serhat Akin zal zich wellicht aan de sinussen moeten laten opereren en haalt evenmin de partij tegen de hekkensluiter. Ook Nicolas Pareja (spierscheur), Max von Schlebrügge (bil) en Mbark Boussoufa (knie) zitten in de lappenmand.
 
Hoewel de Kanaries laatste staan, waarschuwt Anderlechttrainer Ariël Jacobs voor deze wedstrijd. "STVV zal zich dubbel plooien tegen ons. We mogen de tegenstander zeker niet onderschatten. Of de midweekwedstrijd tegen Tottenham een nadeel is? Als de wedstrijd een kwartier langer had geduurd, hadden we ze misschien gewonnen. We waren nog frisser dan Tottenham. Op fysiek vlak zullen we klaar zijn voor de wedstrijd tegen STVV."
 
De selectie van Anderlecht ziet er als volgt uit (aangevuld met twee beloften): Baseggio, Biglia, Da Silva, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Mpenza, Odjidja Ofoe, Proto, Sare, Schollen, Théréau, Van Damme, Wasilewski en Zitka.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties