Van Holsbeeck geeft fouten toe

Nico Wieme
| 0 reacties
Van Holsbeeck geeft fouten toe
Foto: © SC

De heenronde zit erop. Voor landskampioen Anderlecht verliep die niet zoals gewenst. De fiere Brusselaars mogen waarschijnlijk hun titelambities opbergen. Manager Herman Van Holsbeeck geeft toe dat hij met bepaalde transfers de bal missloeg.

In Gazet van Antwerpen geeft Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck toe dat hij fouten gemaakt heeft inzake het transferbeleid. “We moeten durven toegeven dat ook wij de bal hebben misgeslagen bij de transfers. Van de drie nieuwkomers, Cyril Théréau, Jan Polak en Triguinho, voldoet alleen Polak. Bovendien hebben we als club het vertrek van Mémé Tchité slecht ingeschat.”
 
Anderlecht stort zich nu hals over kop op de transfermarkt en rondde al de komst van de Tsjech Stanislav Vlcek en Genkmiddenvelder Thomas Chatelle af. Ook de Bosniër Sulejman Smajic staat hoog op het verlanglijstje. Wil paars-wit nog een rol in het titeldebat spelen? “We staan 13 punten achter op Club Brugge. Niemand heeft ooit zo'n achterstand goed gemaakt. We mogen echter de hoop op een record niet opgeven”, besluit Van Holsbeeck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties