Cavenaghi en Bordeaux klaar voor Anderlecht

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cavenaghi en Bordeaux klaar voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overmorgen speelt Anderlecht in de UEFA-beker tegen het Franse Girondins Bordeaux. Hun Argentijnse sterspeler Fernando Cavenaghi is alvast klaar voor de dubbele confrontatie met de Brusselaars.

In de Waalse krant La Dernière Heure zegt Fernando Cavenaghi dat de UEFA-beker een beetje zijn toernooi is. "In bijna iedere wedstrijd kon ik al scoren. Gaan de verdedigers van Anderlecht me daardoor extra in de gaten houden? Geen probleem hoor, ik wil gewoon blijven scoren", aldus de Argentijn die duidelijk vol vertrouwen zit.

Cavenaghi wordt vaak vergeleken met Gabriel Batistuta. "Dat is een geweldige eer, maar ook overdreven. Batistuta heeft al geschiedenis geschreven en ik sta dan ook nog heel ver van wat hij bereikt heeft", gaat de spits verder.

Girondins Bordeaux draait een goed seizoen in de Franse Ligue 1. De club staat tweede na Olympique Lyon. Cavenaghi scoorde in de competitie al zeven keer waarvan twee keer dit weekend tegen hekkensluiter FC Metz. De naam 'Anderlecht' zegt Cavenaghi haast niets maar hij weet wel dat er Argentijnen spelen. Vooral Lucas Biglia kent hij goed van bij de Argentijnse jeugdelftallen en hij voorspelt zijn landgenoot een grote toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties