Stijnen: 'Met psychologisch voordeel naar topper'

Stijnen: 'Met psychologisch voordeel naar topper'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge wrijven ze zich in de handen na hun eigen overwinning tegen KV Mechelen en het onverwachte puntenverlies van concurrent Standard. Blauw-zwart kijkt met het nodige vertrouwen de komst van de Rouches tegemoet.

Zelfs als Club Brugge zondag verliest in de clash met Standard, blijft het nog op kop van de Jupiler League. Daarvoor zorgde enerzijds de eigen zege tegen Malinwa en anderzijds het gelijkspel van Standard tegen Roeselare. Clubdoelman Stijn Stijnen is er gerust in. "Het onverwachte puntenverlies van Standard is een schitterend geschenk. Wat er zondag ook gebeurt, wij blijven leider, want we tellen twee gewonnen wedstrijden meer", aldus Stijnen in Gazet van Antwerpen

Club Brugge moest dit seizoen in competitieverband nog maar één nederlaag incasseren, uitgerekend tegen Standard. Volgens Stijnen begint FCB deze keer met een belangrijk voordeel aan de topper. "We trekken met een psychologisch voordeel naar de topper. Als Brugge zondag wint, dan is het heel dicht in de buurt van de titel." De nationale nummer één toont zich niet enkel tevreden over het puntenaantal, maar ook over het stijgende spelpeil. "Ik stel vast dat Club Brugge alsmaar beter gaat voetballen", toont Stijnen zijn tevredenheid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties