Hassan heeft het moeilijk met status van invaller

De Nijs Michael
| 19 reacties
Hassan heeft het moeilijk met status van invaller
Foto: © SC

Het zijn moeilijke tijden voor Ahmed Hassan, de aanvoerder van de Egyptische nationale ploeg komt bij Anderlecht nog amper van de bank. Na zijn gedrag van de laatste weken heeft hij het daarenboven ook verkorven bij de Brusselse aanhang.

Ahmed Hassan vertrok naar de Africa Cup toen Anderlecht vierkant draaide, intussen heeft de landskampioen echter opnieuw uitzicht op Europees voetbal en staat er opnieuw een ploeg op het veld. Zo is de driehoek Gillet-Biglia-Polak intussen een probleem geworden voor de aanvoerder van Egypte, door de sterke prestaties van dit trio komt Hassan namelijk niet of amper aan spelen toe. Bovendien lijkt coach Jacobs niet meer te rekenen op de Egyptenaar. Dit weekend kwam Hassan niet aan de aftrap, ondanks het feit dat Gillet de lichtgeblesseerde Wasyl moest vervangen als rechtsachter en de afwezigheid van Boussoufa.

Ook het bestuur van paars-wit is de fratsen van Hassan beu, de club gaat niet in op de openlijke vraag om een nieuw contract van de balgoochelaar. Na de veel te late terugkeer van de Africa Cup ging de voormalige publiekslieveling ook tot twee maal toe in de clinch met Jan Polak. Tijdens de bekermatch op Dender vroeg een woedende Hassan zelfs om zijn vervanging na een discussie met Thomas Chatelle en dat is bij vele supporters in het verkeerde keelgat geschoten. Dit weekend werd Chatelle naar de kant gehaald en vervangen door Hassan, de voormalige speler van Racing Genk kreeg een staande ovatie van de Brusselse aanhang, Hassan moest het doen met een doodse stilte en enkele fluitsignalen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties